VOOR WIE ZIJN DE NATIONALE OPEN GOLFDAGEN?

De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport, van jong tot oud. Je kunt ervoor kiezen om dit alleen te doen, maar het is natuurlijk veel leuker om familie, vrienden en/of kennissen mee te nemen!

Voor wie zijn de Nationale Open Golfdagen?

Van jong tot oud en van beginner tot pro; iedereen is welkom om tijdens de open dagen (hernieuwd) kennis te maken met de golfsport en te kijken wat de golfbaan/club te bieden heeft. Laat je informeren en begeleiden door medewerkers, leden en vrijwilligers.

Het is leuk om alleen te gaan, maar het is nog veel leuker om samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie de open dag te ervaren. Nodig mensen uit en ga samen naar een golfbaan- of club bij jou in de buurt. Veel plezier!

OVERZICHT DEELNEMENDE GOLFBANEN
– EN CLUBS

Meer dan 140 golfbanen- en clubs zetten op zaterdag 18 en/of zondag 19 april de deuren wagenwijd open. Door heel het land is het mogelijk om op deze dagen kennis te maken met golf. Genoeg aanbod voor iedereen! Klik op de button hiernaast voor een overzicht van de banen- en clubs die meedoen aan de open dagen.

Contact ons