Zuid Holland

Found 24 listings

DSV Concordia Golf

Datum: 04/04/2015
Over: Op zaterdag 4 april 2015 opent DSV Concordia Golf het seizoen met een open middag. Een ieder is van harte welkom vanaf 13.00 uur aan de Brasserskade te Delft Er zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd: Een golfdemo en demonstratie van nieuwe materialen die in 2015 op de markt zijn. Onze nieuwe pro is ook aanwezig om vragen te beantwoorden zoals hoe te komen tot een handicap.
Locatie:
DSV Concordia Golf, Brasserskade, Delft, Nederland, Brasserskade 236, Netherlands 2616 LA Delft
Facebook: Facebook
Province:   

Golfbaan Catharinenburg

Datum: 04/18/2015
Over: ’Catharinenburg’ omvat een 18 holes golfbaan die je zou kenmerken als een ’duinbaan’. De golfbaan is zeven dagen per week geopend en toegankelijk voor iedereen met een GVB- of EGA-handicap. Catharinen-burg’ is homecourse voor de Golfclub Roxenisse, maar ook golfers van buiten de regio komen graag voor de rust op deze uitdagende baan.
Locatie:
Golfbaan Catharinenburg, Melissant, Nederland, Bouwdijk 7, Netherlands 3248 LA Melissant
Facebook: Facebook
Province:   

G.C. Ockenburgh

Datum: 04/18/2015
Over: De fraaie 9 holes-baan Ockenburgh ligt vlakbij het mooie Noordzeestrand van Kijkduin. Het is een compacte bos/duin baan met een hoge moeilijkheidsgraad door de smalle fairways en de vele bomen. Een uitdaging voor nauwkeurig spel. Een drietal waterpartijen verhoogt nog dit aspect.
Locatie:
Golfclub Ockenburgh, Den Haag, Nederland, Wijndaelerweg 125, Netherlands 2554 CA Den Haag
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Delfland

Datum: 04/18/2015
Over: Golfbaan Delfland is de eerste pay & play baan en grootste golfbaan van Zuid-Holland. De golfbaan bij Delft heeft het afgelopen decennium een opmerkelijk succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. Het beschikt inmiddels over een gloednieuw en ruim paviljoen, een prachtige driving-range, ruime oefengreens en een zeer uitdagende 36-holes golfbaan.
Locatie:
Golfbaan Delfland, Abtsrechtseweg, Schipluiden, Nederland, Abrechtseweg 1 2636 HZ Schipluiden
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfvereniging Leeuwenbergh

Datum: 04/18/2015
Over: Golfbaan Leeuwenbergh, in 1988 aanelegd door architect Gerard Jol, is een aantrekkelijke baan met een verrassend glooiend karakter en fraaie waterpartijen waar men mee te maken krijgt op zeker acht holes. Leeuwenbergh is een volwaardige achttienholes-, par 70 baan met A-status en speelt zeer uitdagend.
Locatie:
Golfvereniging Leeuwenbergh, Elzenlaan, Vlietbuurt, Den Haag, Nederland, Elzenlaan 31, Netherlands 2495 AZ Den Haag
Province:   

Oegstgeester Golfclub

Datum: 04/19/2015
Over: Op 19 april organiseert OGC in het kader van de Nationale Open Golfdagen een sprankelende 'Open Golf & Sponsordag' op het gehele Voscuyl complex. Voor geïnteresseerden (groot en klein) zal er een keur aan golfactiviteiten, zoals een golfclinici, golfdemonstraties en het gebruik van de driving range georganiseerd worden. Voor de allerkleinsten zullen er golf gerelateerde spelletjes zijn. Ook zal een aantal sponsoren zich graag aan u presenteren om de nieuwste golfartikelen.
Locatie:
Oegstgeester Golfclub, De Voscuyl, Oegstgeest, Nederland, De Voscuyl 38B, Netherlands 2341 BJ Oegstgeest
Facebook: Facebook
Province:   

Golfbaan Hitland

Datum: 04/19/2015
Over: In het schitterende natuur- en recreatiegebied Hitland ligt openbare Golfbaan Hitland. Door de fraaie ligging van de golfbaan in de Randstad is Golfbaan Hitland voor iedere golfer een plek waar men dichtbij en tegen aantrekkelijke tarieven kan genieten van de natuur en de baan.
Locatie:
Golfbaan Hitland, Blaardorpseweg, Nieuwerkerk aan Den IJssel, Nederland, Blaardorpseweg 1, Netherlands 2911 BC
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfclub Kralingen

Datum: 04/18/2015
Over: Golfbaan Kralingen, de laagst gelegen polderbaan van Europa (7 m beneden NAP), maakt landschappelijk gezien deel uit van het Kralingse Bos. Kralingen is een van de weinige golfbanen die binnen stadsgrenzen is gelegen. Men kan er vele bijzondere soorten bomen, planten en dieren tegenkomen.
Locatie:
Stichting Openbare Golfbaan Kralingen, Kralingseweg, Rotterdam, Nederland, Kralingseweg 200, Netherlands 3602 CG Rotterdam
Facebook: Facebook
Province:   

Golf- & Countryclub Liemeer

Datum: 04/19/2015
Over: Midden in het Groene Hart ligt Golf- en Countryclub Liemeer. Met een’ all weather’ 18 holes Championship Course, een 9 holes par 3 en 4 Bovenlandenbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten biedt Golf- & Countryclub Liemeer mogelijkheden voor iedere speler. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen vindt er een plekje. En voor een trainingsessie of een hapje en een drankje in een ongedwongen, open sfeer biedt ons complex alle mogelijkheden.
Locatie:
Golf- & Country Club Liemeer, Golfpad 1, Netherlands 2441 EW Nieuwveen
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

De Hooge Rotterdamsche

Datum: 04/18/2015
Over: Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een unieke 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De golfbaan is de homecourse van Joost Luiten. Het unieke karakter van de baan ligt in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging. De baan gaat niet vervelen, hoe vaak u deze ook speelt.
Locatie:
Golfbaan De Hooge Rotterdamsche, Rottebandreef, Bergschenhoek, Nederland, Rottebandreef 40 2661 JK Bergschenhoek
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Crimpenerhout

Datum: 04/19/2015
Over: Aan de rand van Krimpen aan de Lek ligt een prachtig terrein. Het is zeer waterrijk, fraai en rustiek vormgegeven, terwijl er toch veel vrolijke bedrijvigheid plaats vindt. Voor iedereen toegankelijk, stijlvol zonder pretenties, duidelijke exponenten van de Zuid- Hollandse gastvrijheid in een sportieve en sfeervolle setting. Golfbaan Crimpenerhout is een qualifying baan met de NGF B-status waar zowel de beginnende als de gevorderde golfer graag komt!
Locatie:
Golfbaan Crimpenerhout B.V., C.G. Roosweg, Krimpen aan de Lek, Nederland, C.G. Roosweg 9, Netherlands 2931LK Krimpen aan de Lek
Facebook: Facebook
Province:   

Free Golf

Datum: 04/19/2015
Over: Het unieke concept van Free Golf ligt verscholen in een lichtere golfbal. Het spel, de techniek, de spelvormen en de golfmaterialen zijn identiek aan een reguliere golfbaan. De bal komt door zijn geringere gewicht en met dezelfde kracht gespeeld, minder ver dan zijn zwaardere soortgenoot.
Website : Website Free Golf
Locatie:
Free Golf, Zuidbuurt, Vlaardingen, Nederland, Zuidbuurt 79, Netherlands 3132 KA Vlaardingen
Facebook: Facebook
Province:   

Burggolf Zoetermeer

Datum: 04/18/2015
Over: Op zondag 19 april is er Open Golfdag bij BurgGolf. Iedereen is welkom! Wilt u leren golfen of wilt u iets over golf weten? Bent u nieuwsgierig naar de faciliteiten van de golfbaan of wilt u gewoon lekker koffie komen drinken op het terras? U bent welkom op een van onze mooie banen!
Locatie:
Golfbaan BurgGolf Zoetermeer, Heuvelweg, Zoetermeer, Nederland, Heuvelweg 3, Netherlands 2716 DZ Zoetermeer
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfclub de Zeegersloot

Datum: 04/19/2015
Over: Golfclub Zeegersloot beschikt over een 18-holes PAR 71 Griend-Heuvelbaan, een 9-holes PAR 3 Parkbaan, een oefencentrum met golfschool, verlichte driving range, oefen-holes en oefen-bunkers en een mooi clubhuis met een uitstekend restaurant. De van een GEO-eco label voorziene golfbaan is aangelegd in een fraai natuurgebied midden in het Groene Hart van Holland.
Locatie:
Golfclub Zeegersloot, Kromme Aarweg, Alphen aan Den Rijn, Nederland, Kromme Aarweg 5, Netherlands 2403 Alphen aan den Rijn
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan IJsselweide

Datum: 04/18/2015
Tweede datum: April 19, 2015
Over: Midden in het groene hart, omzoomd door een landschap waarin de Hollandsche IJssel, weilanden en bosschages de sfeer bepalen, vindt u in de nabijheid van de stad Gouda, de Golfbaan IJsselweide.
Locatie:
Golfbaan IJsselweide, Sluisdijk, Gouda, Nederland, Sluisdijk 15, Netherlands 2809 NA Gouda
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Tespelduyn

Datum: 04/19/2015
Over: Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van rust en sportieve ontspanning. Een plek waar culinair veel te genieten valt. Dankzij de prachtige ligging - met een niet te evenaren uitzicht op de bollenvelden - is het Landgoed bovendien bijzonder geschikt voor intieme en uitbundige feesten en productieve bedrijfsbijeenkomsten. Een verblijf op Landgoed Tespelduyn zal u altijd bijblijven!
Locatie:
Golfbaan Tespelduyn B.V., Tespellaan, Noordwijkerhout, Nederland, Tespellaan 53, Netherlands 2211 VT Noordwijkerhout
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

De Strijensche Golfclub

Datum: 03/28/2015
Over: De Strijensche Golfclub heeft een in mooie omgeving gelegen uitdagende 9 holes (A-status) polderbaan met afwisselende waterpartijen. Drivingrange en 6-holes par 3 oefenfaciliteiten zijn ook aanwezig. De club is laagdrempelig en u hoeft geen starttijd te reserveren (ballenspiraal). Raadpleeg altijd de website voor de actuele baanstatus en wedstrijden.
Locatie:
De Strijensche Golfclub, Molenwegje 2b, Strijen, Nederland, Netherlands 3291 CG Strijen
Facebook: Facebook
Province:   
Contact ons