Utrecht

Found 9 listings

Schaerweijde Golf

Datum: 04/19/2015
Over: Schaerweijde Golf is een vereniging met C-status en met een volwaardige qualifying 9-holes golfbaan. In 1984 is zij ontstaan uit de Cricket- en Hockeyvereniging “Schaerweijde” en kent een actief clubleven. De Golfafdeling is een informele club voor iedereen die passie voor het golfspel heeft. De baan is zeer uitdagend en het clubleven is door de gemengde samenstelling van Hockey en Golf- zeer levendig, kortom, een club waar je je thuis voelt..
Locatie:
Z.S.V. Schaerweijde Golf, Hein Bottingalaan 1, Netherlands 3707 HM Zeist
Facebook: Facebook
Province:   

Golfpark De Biltse Duinen

Datum: 04/18/2015
Tweede datum: April 19, 2015
Over: Het golfpark heeft een mooie ligging in het bos van de Biltse Duinen. Er is een geautomatiseerde driving range met twee afslagniveaus, een 9 holes baan en een golfshop met materiaal geschikt voor zowel beginners als professionals.
Locatie:
Golfpark "De Biltse Duinen" B.V., Bilthoven, Nederland, Burgermeester van der Borchlaan 6, Netherlands 3722 GZ Bilthoven
Facebook: Facebook
Province:   

Golfclub Soestduinen

Datum: 03/21/2015
Tweede datum: April 12, 2015
Over: Open Golfdagen op 21 maart en 12 april, gratis toegang! Van 11:00 TOT 16:00. Golfclub Soestduinen, gelegen in een schitterend natuurgebied, is een baan die het gehele jaar door te bespelen is door iedereen met een GVB. Golfclub Soestduinen is de perfecte locatie om een officiële wedstrijd te spelen of te genieten van een recreatief samenzijn in een rustige en ontspannen omgeving.
Locatie:
Golfclub Soestduinen, Van Weerden Poelmanweg, Soestduinen, Nederland, van Weerden Poelmanweg 8, Netherlands 3768 MN Soestduinen
Facebook: Facebook
Province:   

Golfclub Hoogland Amersfoort

Datum: 03/28/2015
Tweede datum: April 19, 2015
Email: info@gcha.nl
Over: Negen holes met A-status en een perfecte driving range; deze beloftes kan Golfclub Hoogland Amersfoort doen. Tijdens een twee uur durende ronde kunt u werken aan uw handicap, genieten van de natuur en zelfs de Malen wetering oversteken. Golfclub Hoogland Amersfoort heeft het allemaal!
Locatie:
Golfclub Hoogland Amersfoort, Bunschoterstraat, Hoogland, Nederland, Bunschoterstraat 23, Netherlands 3828 NR Hoogland
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Amelisweerd

Datum: 04/18/2015
Over: Het complex van Golfbaan Amelisweerd ligt aan de Mereveldseweg, naast het natuurgebied Amelisweerd, ten zuidoosten van Utrecht. Het is de thuisbasis van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. De vereniging is in 1997 opgericht en heeft in 2002 de A-status verkregen.
Locatie:
Utrechtse Golfclub Amelisweerd, Mereveldseweg, Utrecht, Nederland, Mereveldseweg 7, Netherlands 3585 LH Utrecht
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Kromme Rijn

Datum: 04/25/2015
Over: De golfbaan In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.
Locatie:
Golfclub Kromme Rijn, Bunnik, Nederland, Sportlaan 6, Netherlands 3981 HP Bunnik
Facebook: Facebook
Province:   
Contact ons