Limburg

Found 13 listings

Golfclub De Berckt

Datum: 04/12/2015
Over: Golfclub de Berckt houdt op zondag 12 april een open dag waarbij iedereen welkom is! U kunt op deze dag op een leuke manier kennismaken met de golfsport. Tijdens de open dag zijn er verschillende activiteiten, zoals inloop-golfclinics, putten op de oefengreen, Voetgolf, Supa Golf en rondleidingen over de golfbaan.
Locatie:
Golfclub De Berckt, De Berckt, Baarlo, Nederland, Berckt 1, Netherlands 5991 PD, Baarlo
Facebook: Facebook
Province:   

Golfclub Meerssen

Datum: 04/18/2015
Over: Op zaterdag 18 april van 14.00 tot 16.00 uur zet Golfclub Meerssen haar deuren open. Bij onze golfclub op onze golfbaan in Bunde willen wij dan belangstellenden de gelegenheid bieden kennis te maken met de golfsport. Er is een mogelijkheid om een balletje te slaan, de oefenkooi is open, e kunt komen putten en chippen en je kunt gezellig een kopje koffie/thee, een glaasje fris, een biertje, etc. drinken in ons gezellige Clubhuis.
Locatie:
Golfclub Meerssen, Heiveld, Bunde, Nederland, Heiveld 4, Netherlands 6241 EK Bunde
Facebook: Facebook
Province:   

Golfcomplex de Golfhorst

Datum: 04/18/2015
Over: Op zaterdag 18 april nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met golfcomplex de Golfhorst BV en met de golfsport. Van 12.00 uur tot 17.00 uur staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om uitleg te geven over de mogelijkheden bij de Golfhorst. Onze golfschool verzorgt deze dag een aantal kennismakingsclinics
Locatie:
Golfcomplex De Golfhorst BV, Raamweg, America, Nederland, Raamweg 8, Netherlands 5966 RM America
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Kapèlkeshof

Datum: 04/19/2015
Over: Golfdomein Kapelkeshof heeft een 21 holes golfbaan. De 18 holes par 3 golfbaan is voor iedereen toegankelijk, waarbij de onervaren golfer vooraf een golfclinic krijgt. De 9 holes par 3/4 golfbaan is voor de geoefende golfer een mooie uitdaging met haar smalle fairways en natuurlijke biotoop. Kortom een uitdaging voor iedereen.....
Locatie:
Kapèlkeshof B.V., Roomweg, Grashoek, Nederland, Roomweg 85, Netherlands 5985 NS Grashoek
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Datum: 04/18/2015
Over: Altijd al eens een kijkje willen nemen op de golfbaan? Of benieuwd naar onze locatie waar veel meer mogelijk is dan alleen golfen? U bent van harte welkom op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek op: zaterdag 18 en zondag 19 april 2015!
Locatie:
Golfbaan Landgoed Bleijenbeek, Bleijenbeek 14, Netherlands 5851 EE Afferden
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Eyckenduyn

Datum: 04/12/2015
Over: Golfbaan Landgoed Eyckenduyn is een prachtige 9 holes golfbaan. Gelegen in een glooiende omgeving, omringd door tal van boom en plantsoorten, straalt de golfbaan een ongekende rust uit. De perfecte omgeving voor zowel de zakelijke als recreatieve golfer
Locatie:
Golfbaan Eckenduyn, Kesselseweg 9, Netherlands 5988 CC Helden
Facebook: Facebook
Province:   

Golfbaan Hoog Vaals

Datum: 04/18/2015
Over: Onze golfbaan ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, in het schitterende Zuid-Limburgse landschap. De baan is een ideale uitdaging voor beginnende golfers, maar ze vormt ook een pittig parcours voor de gevorderde speler. U zult goede keuzes moeten maken om alle (water)hindernissen ongestraft te passeren en een goed resultaat te behalen.
Locatie:
Golfclub Hoog Vaals, Eschberg, Vaals, Nederland, Eschberg 11a, Netherlands 6291 NK Vaals Limburg
Province:   

Golf & Country Club Crossmoor

Datum: 04/18/2015
Over: Crossmoor behoort tot een van de mooiste en bekendste golfbanen van Nederland. De Championship Course baan van Crossmoor is een zeer gevarieerde golfbaan. De 18 holes zijn gesitueerd in het unieke natuurgebied van de Laurabossen.
Locatie:
Golf & Country Club Crossmoor, Laurabosweg, Weert, Nederland, Laurabosweg 6-10, Netherlands 6006 VR Weert
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golf & Country Club Herkenbosch

Datum: 04/19/2015
Over: G&CC Herkenbosch, een golfclub met als thuisbasis de golfbaan van BurgGolf Herkenbosch. Een bloeiende vereniging met enthousiaste golfleden. Golfen voor jong en oud! Kom gerust eens langs en informeer uzelf over de mogelijkheden van deze snelgroeiende sport en de faciliteiten die wij als vereniging aan haar leden bieden. Maak kennis met het golfspel of geniet gewoonweg van de mooie bosrijke omgeving en een drankje in restaurant St. Andrews.
Locatie:
Golf & Country Club Herkenbosch, Stationsweg, Herkenbosch, Nederland, Stationsweg 100, Netherlands 6075 CD Herkenbosch
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Golf- en Countryclub “Geijsteren”

Datum: 04/18/2015
Over: Golf- en Countryclub "Geijsteren" is een levendige en actieve golfclub met nadruk zowel op golf als op club. Gasten zijn eveneens welkom, ook in de weekenden, wanneer het op onze baan veelal rustig is. Vooraf aanmelden bij de caddiemaster is gewenst. Veel golfplezier en hopelijk tot ziens op onze prachtige golfclub.
Locatie:
Golf- en Countryclub "Geijsteren", Geijsteren, Nederland, Het Spekt 2, Netherlands 5862 AZ Geijsteren
Facebook: Facebook
Province:   
Contact ons