Groningen

Found 6 listings

Golfbaan Eelde

Datum: 04/18/2015
Tweede datum: April 19, 2015
Over: Golf is voor iedereen en dat bewijzen we bij de Golferij Eelde, Groningen. Van golfles en -toernooien tot een leuke clinic en een dagje golf; alles is mogelijk! Bij ons kunt u golfen zonder GVB of baanpermissie. Iedereen is van harte welkom!
Locatie:
Golferij, Hoppenkampsweg, Eelde, Nederland, Hoppenkampsweg 1, Netherlands 9761 GB Eelde
Facebook: Facebook
Twitter: Twitter
Province:   

Pitch & Putt Golf Groningen

Datum: 04/18/2015
Over: Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een leuke lunch, BBQ of diner-arrangement. Klik op onderstaande button voor onze arrangementen.
Locatie:
Pitch & Putt Golf Groningen, Bieskemaar, Groningen, Nederland, Bieskenaar 10, Netherlands 9735 AE Groningen
Facebook: Facebook
Province:   

Golfclub Westerwolde

Datum: 04/19/2015
Over: Golfclub Westerwolde is een gezellige club met 330 leden. Jong en oud, beginnend of geoefende golfer , bij onze club voelt ieder zich thuis. Je hebt hier nog de ruimte en kunt doorgaans zonder wachttijd spelen. In restaurant Greens wordt u hartelijk ontvangen en kunt u genieten van een kopje koffie lunch op het terras. Kortom, bij Golfclub Westerwolde zijn alle ingrediënten aanwezig om heerlijk te kunnen golfen.
Locatie:
Golfclub Westerwolde, Laan van Westerwolde, Vlagtwedde, Nederland, Laan van Westerwolde 6, Netherlands 9541 ZA Vlagtwedde
Facebook: Facebook
Province:   

De Compagnie Veendam

Datum: 04/19/2015
Over: Golfclub De Compagnie: de Parel van het Noorden, op een zeer ruim opgezet, 90 hectare groot natuurgebied, liggen 18 uitdagende holes en een volwaardige, mooi aangelegde 9-holes Par-3 baan. Verder beschikken we over een unieke driving range en uitstekende chip- put- en oefenarea’s. De baan is ontworpen door Gerard Jol en kenmerkt zich door bosgebieden, tactisch gelegen waterhindernissen en glooiende greens. Kwalitatief hoogwaardige baan.
Locatie:
Golfclub De Compagnie, Golflaan, Veendam, Nederland, Golflaan 1, Netherlands 9646 DS Veendam
Facebook: Facebook
Province:   
Contact ons