Friesland

Found 5 listings

G.C. Heidemeer

Datum: 04/18/2015
Over: Op zaterdag 18 april opent G.C. Heidemeer haar deuren. Iedereen is van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur aan de Heidemeer 2 in Heerenveen, om kosteloos te ontdekken hoe leuk de golfsport is! Tussen 10:00 en 16:00 uur bent u van harte welkom op G.C. Heidemeer. Door middel van doorlopende clinics, demonstraties en korte wedstrijdjes leren een aantal ervaren golfers & golfprofessionals u graag de -eerste- kneepjes van het golfvak.
Locatie:
G.C. Hiedemeer, Heidemeer 2, Netherlands 8445 SB Heerenveen
Facebook: Facebook
Province:   

Golf en Country Club Lauswolt

Datum: 04/12/2015
Over: Is het de altijd intimiderende eerste afslag op de relatief smalle fairway? Is het de weldadig rustige sfeer van het Friese landschap, waar geen enkel verkeersgeluid te horen is? Is het de afwisseling tussen bos en open natuurgebied langs het Koningsdiep? De Golf & Countryclub nodigt u graag uit om dit zelf te ervaren! Golf & Countryclub Lauswolt in Beetsterzwaag is een actieve vereniging in Friesland met ruimte voor nieuwe leden.
Locatie:
Golf en Country Club Lauswolt, Van Harinxmaweg 8A, Netherlands 9244 ZN Beetsterzwaag
Province:   

BurgGolf Sint Nicolaasga

Datum: 04/19/2015
Over: Op zondag 19 april is er Open Golfdag bij BurgGolf. Iedereen is welkom! Wilt u leren golfen of wilt u iets over golf weten? Bent u nieuwsgierig naar de faciliteiten van de golfbaan of wilt u gewoon lekker koffie komen drinken op het terras? U bent welkom op een van onze mooie banen!
Locatie:
BurgGolf St. Nicolaasga, Legemeersterweg, Legemeer, Nederland, Legemeersterweg 16, Netherlands 8527 DS Legemeer
Facebook: Facebook
Province:   
Contact ons