WAT ZIJN DE NATIONALE OPEN GOLFDAGEN?

  • Plezier

    Golf is een leuke en uitdagende sport voor alle leeftijden! Kom naar de Open Golfdagen en maak kennis met golf en ervaar het plezier!

  • Vriendschap

    Golf is bij uitstek een sport die zich leent om samen met anderen te beoefenen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met elkaar genieten van deze fantastische sport. Kom samen met vrienden naar de golfbaan en ervaar/deel de passie voor golf met elkaar.

  • Familie

    Samen met je vader, moeder, broers, zussen, opa’s en oma’s golfen? Dat kan! Kom samen met je familie naar de open dag. Wat is er leuker dan met het gezin de golfsport te beoefenen!

WAT ZIJN DE NATIONALE OPEN GOLFDAGEN?

Tijdens de Nationale Open Golfdagen is het aan jou om kennis te maken met de golfsport. Bij meer dan 140 golfbanen- en clubs kun je vrijblijvend en kosteloos langsgaan. Ben jij benieuwd wat golf jou te bieden heeft? Kom erachter op 18 en/of 19 april!

De Open Golfdagen zijn er niet alleen voor de onervaren golfers maar ook voor de golfers die al een tijdje niet op de golfbaan geweest zijn.

Golf is de derde sport van Nederland. Meer dan 380.000 golfers zijn geregistreerd bij de sportbond, de Nederlandse Golf Federatie. Golf is een uitdagende sport op zowel op het gebied van fysieke- als mentale inspanning.

Overzicht deelnemende golfbanen
– en clubs

Meer dan 140 golfbanen- en clubs zetten op zaterdag 18 en/of zondag 19 april de deuren wagenwijd open. Door heel het land is het mogelijk om op deze dagen kennis te maken met golf. Genoeg aanbod voor iedereen! Klik op de button hiernaast voor een overzicht van de banen- en clubs die meedoen aan de open dagen.

Contact ons